Wil jij een helper worden?

Geef een zinvolle invulling aan je vrije tijd en maak het verschil.

Heb jij een eigen wagen en veel zin om senioren uit je buurt naar hun bestemming te brengen? Leg jij graag contact? En help jij graag anderen met kleine dingen? Lees dan snel verder!

WORD HELPER

Maak het verschil

Heb jij wat extra vrije tijd omdat je bijvoorbeeld op pensioen bent? Vind je het leuk om senioren uit jouw buurt te leren kennen? En wil je hen tegelijkertijd helpen met kleine klusjes? Of ze naar hun dagelijkse afspraken brengen met je eigen wagen terwijl je hen gezelschap houdt? Dan is GOUD helemaal wat jij zoekt.

Het buurtnetwerk van GOUD is gebaseerd op vertrouwen. Jij maakt voor onze klanten het verschil zodat ze hun vrijheid kunnen behouden en de dingen die ze graag doen kunnen blijven doen. Bovendien kan jij er een extra centje door bijverdienen.

Wat kan je verdienen?

Vervoer

€ 0.45/km

Gezelschap of hulp

€ 8/uur

Hoe kan jij de senioren in jouw buurt helpen?

Als toegelaten helper heb je toegang tot ons digitaal platform. Via dit platform geef je gemakkelijk je beschikbaarheden door en laten wij je weten als er iemand uit jouw buurt een boeking maakt.

Jij bepaalt zelf hoe je graag wil helpen. Je hebt bovendien geen vaste uren waarop je helpt. Zijn er momenten in je agenda waarop het niet past voor jou? Dan geef je dit eenvoudig door en word je niet gecontacteerd. We onderscheiden drie soorten hulp. Die kunnen afzonderlijk, maar ook in combinatie met elkaar worden aangevraagd:

Vervoer

Gezelschap

Hulp

Hoe gaan we te werk?

Jij geeft je op als helper via ons inschrijvingsformulier. Vervolgens nemen wij telefonisch contact met jou op om elkaar wat beter te leren kennen en te peilen naar jouw motivatie.

We nodigen je uit op onze GOUD-kennismakingsdag en maken samen alles in orde om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen.

WORD HELPER

Word vandaag nog een helper.

Wil jij graag de senioren uit je buurt helpen? En ben jij iemand met het hart op de juiste plaats? Schrijf je dan vandaag nog in om je aan te sluiten bij GOUD.

Word helper

GOUD

© 2021 Created by GOUD.
GOUD is een initiatief van Baloise Insurance.

Contact

businessPosthofbrug 16
2600 Berchem

telephone03 247 35 10

emailinfo@eropuitmetgoud.be